Digitalt foreldremøte

Onsdag 25. oktober inviterer politirådet i Ålesund ved SLT-nettverket og førebyggande eining ved Ålesund politistasjon til eit digitalt foreldremøte klokka 19 til 20. 

Tema for møtet er “Korleis er det å vere ung i Ålesund, og korleis er ungdomsmiljøet i Ålesund, Giske og Sula og korleis  her?”

Målgruppa er foresatte med barn mellom 12 -18 år, men alle foresatte og ungdom er velkomne til å delta. Møtet vil bli sendt direkte på Ålesund kommune sin Youtube-kanal og opptak av møtet vil vere tilgjengeleg i etterkant. 

  • Program: 
    Velkomen og introduksjon v/ SLT–koordinator i Ålesund kommune Minda Myklebust og politikontakt for Ålesund Mirjam Ulstein.  Korleis er det å vere ungdom i Ålesund kommune? Randi Vartdal Knoff presenterer funn frå Ungdata undersøkinga i 2023.  
  • Representanter fra Ungdomsrådet og kommuneoverlege i Ålesund kommune Alexander Wiig kommenterar nokre av funna. Kva skjer i ungdomsmiljøet i Ålesund, Giske og Sula? Trender og fenomen v/ Førebyggande ening i politiet Kvar kan du ta kontakt om du er urolig? v/ SLT–koordinator i Giske, Sula og Ålesund. 

Her tek du kontakt viss du er uroa for ein ungdom.