Orienteringshefte for skuleåret 2020-2021.

I orienteringsheftet finn du all informasjon som er relevant for elevar og foreldre.

Orienteringshefte 2020-2021 (PDF, 2 MB)

Øyvind Blindheim og Kay Amund Vartdal blei i dag heidra som årets MOT-coachar i Møre og Romsadal + Nordfjord. Vel fortent!

Gratulerer til desse to flotte ambassadørane våre, og ei stor takk til dei for arbeidet dei legg ned for ungdomsskulane i Giske kommune!

Med bakgrunn i at vi veit av det er smitte i nærområdet rundt oss og at vi går mot ei helg der mange blant anna gjerne vil vere saman i halloween-feiring, finn vi det rett å bringe vidare nokre råd om korleis vi bør handtere smittevernet.

Valderøy ungdomsskule ønskjer alle føresette ei god og vel fortent påske! Takk for at de har stått på for at elevane våre, trass ei svært vanskeleg tid, har vi fått mykje god og tilpassa hjelp i opplæringa! Vi har nok alle lært mykje nytt i løpet av desse vekene skulane har vore stengt, både på godt og vondt. Det å kunne ta ferie og slappe av no, gjer forhåpentlegvis godt for alle. Onsdag 8. april vi vi få meir informasjon m.a. om skulane framleis blir stengt etter påske eller om dei blir opna. Vi legg no planar for begge alternativa.

God påske!

Nyhetsbrev april 2020

NAFOs hjemmeside har fått nytt utseende og ny menystruktur. Innholdet er det samme, men menyen er endret for å gjøre siden mer oversiktlig.

Regjeringen har besluttet å avlyse alle skriftlige og muntlige i eksamener på 10. trinn og alle skriftlige eksamener i videregående skole våren 2020.  Alle elever får vitnemål selv om eksamen avlyses.

INFORMASJON EKSAMEN