Vi vil fram

Korleis er din reiseveg? Kva ønskjer du av kollektivtilbodet i kommunen og kommunane rundt? (Ålesund kommune, Ingvild Liadal) - Klikk for stort bilete

Korleis er reisevegen din? Kva ønskjer du av kollektivtilbodet i Giske kommune og kommunane rundt? Vi vil høyre di stemme og gjerne sjå deg på Terminalen i Ålesund torsdag 27. april.

Sjekk ut arrangementet på Facebook.

Publisert av Synnes Frode. Sist endra 20.04.2017

I neste veke vil dette vere staden der du som ungdom, student, ung vaksen eller bare aktiv brukar av det kollektive tilbodet i regionen vår, kan vere med på ein kveld med erfaringsdeling og åpen diskusjon. Og arrangementet er gratis!

Kva går kvelden ut på?

17.30               Velkomen
17.45               Kva veit vi om ungdom og kollektivtilbodet? v/Harald Martin Hjelle, Professor ved avd. for logistikk på Høgskolen i Molde.
18.20               Status og planar for kollektivtilbodet i Ålesundsregionen med hovedfokus på ungdom? v/Gry Halvorsen, rådgiver og Konrad Lillevang, seksjonsleder Møre og Romsdal fylkeskommune.
18.50               Kva meiner du?
19.30               Paneldiskusjon
I panelet: Representanter fra ungdomspartiene SU,
AUF, UH, FPU.
Harald Martin Hjelle, Høgskolen i Molde
Gry Halvorsen, Møre og Romsdal fylkeskommune
Konrad Lillevang, Møre og Romsdal fylkeskommune
Gjermund Kvernmo Langset, leiar Studentparlamentet NTNU i Ålesund
20.00               Arrangement er over

Kven står bak?

"Vi vil fram" arrangerast av Region Ålesund i samarbeid med ungdomsråda i kommunane Giske, Haram, Sandøy, Sula, Skodje, Ørskog og Ålesund.

Kvar kan eg melde meg på?

Meld deg no på facebookarrangementet for oppdateringar, slik at du den 27. april  er klar for å si di meining om kollektivtilbodet. Velkomen!

Fann du det du leita etter? Hvis ikkje, prøv søkefeltet øvst på sida.

Giske kommune, Valderhaug 4, 6050 Valderøya| Tlf. 70 18 80 00 - fax. 70 18 80 01|Org.nr. 964980721  | epost: post@giske.kommune.no