Plan for informasjon, skilt og stiar på Alnes – offentleg ettersyn

Bilete frå Alnes. Fotograf: Roger Strand - Klikk for stort bilete

Representantar frå Alnes felleseige og utmarkslag, bondelaget, Sunnmøre friluftsråd og Giske kommune har utarbeidd eit forslag til plan for informasjon, skilt og stiar på Alnes. Forslaget blir no lagt ut til offentleg ettersyn slik at grunneigarar og bebuarar får uttrykke sine meiningar.

Vi ber om at grunngitte innspel blir sendt skriftleg til post@giske.kommune.no seinast 25. mai. Vennlegst merk med referanse «13/893».

Publisert av Synnes Frode. Sist endra 03.05.2017

Dersom de har spørsmål til utkastet, kan de ta kontakt med ein av oss: Anna Helene Alnes og Linda Alnes Optun (Alnes felleseige og utmarkslag), Odd Christian Stenerud (Godøy bondelag), Sissel Fuglstad og Frode Elias Synnes (Giske kommune).

Fann du det du leita etter? Hvis ikkje, prøv søkefeltet øvst på sida.

Giske kommune, Valderhaug 4, 6050 Valderøya| Tlf. 70 18 80 00 - fax. 70 18 80 01|Org.nr. 964980721  | epost: post@giske.kommune.no