Alnes og Godøyfjellet - offentlege parkeringsplassar

Bilete frå Alnes. Fotograf: Roger Strand - Klikk for stort bilete Velkomen til Giske kommune, Alnes og Godøyfjellet!

Vi oppmodar alle som skal besøke Godøyfjellet til å bruke dei offentlege parkeringsplassane som er tilgjengelege, sjå vedlagte kart.

Vennlegst ta omsyn til det unike miljøet. Ta med deg avfallet ditt heim eller kast i dunk på Hestevika. Offentleg wc oppe ved Alnes fyr. Vennlegst respekter bandtvangen. Husk at innmarka er fôr til dyra, ikkje for ferdsel eller søppel.

God påske, god vår og god tur :-)

Publisert av Synnes Frode. Sist endra 21.04.2017

Det er ofte svært mange besøkande på Alnes og Godøya, og ikkje alltid like lett å finne ledige parkeringsplassar. Vi erfarer dessverre at mange "villparkerer" inne i Alnesgrenda noko som gir store utfordringar for lokalbefolkninga og hindrar utrykningskøyretøy i kome fram.

Husk at det er redusert framkommelegheit på Alnes i samband med rør- og vegarbeid.

Fann du det du leita etter? Hvis ikkje, prøv søkefeltet øvst på sida.

Giske kommune, Valderhaug 4, 6050 Valderøya| Tlf. 70 18 80 00 - fax. 70 18 80 01|Org.nr. 964980721  | epost: post@giske.kommune.no