Besøksreglar omsorgssenter

Opne dører ved omsorgssenter og bufellesskap i Giske kommune, dørene er opne fram til kl 20.00.

Ein treng ikkje lenger gi beskjed til avdelingane før besøk.

Vi oppmodar om at alle registrerar seg ved ankomst.

Besøk skal skje på bebuarrom og ikkje i fellesareal.

Fleire kan vere på besøk samtidig, følg generelle retningslinjer for vaksinerte og uvaksinerte.

Endring kan skje.

Dag Olav Tennfjord er av Giske formannskap innstilt som ny kommunedirektør i Giske. Tennfjord er 58 år og kjem frå Skodje i Ålesund kommune.

Oppdatert informasjon om koronaordning for arrangement og aktivitet

• Perioden for ordninga er utvida til 31. oktober
  • Søknadsfristen er forlenga til 15. november

Det er sett totalt 6669 koronavaksinedosar i Giske kommune til no.

I samband med tilsetjing av ny kommunedirektør blir det formannskapsmøte mandag 5. juli kl. 17 med påfølgande kommunestyremøte tysdag 6. juli kl. 17.

Biblioteket har stengt frå 19. juli til 16. august. Det vil seie i veke 29,30,31 og 32.

Giske kommune har trekt ut tre vinnarar av fotokonkurransen og ein person som får premie for deltaking i spørjeundersøkinga.

Neste veke opnar Giske legesenter opp for gruppe 11 (25-39 år), det vil seie at alle som ønsker det, og som er busett i Giske kommune, no kan få vaksine.

Er du interessert i folkehelsa i Giske kommune? Her kan du lese den siste rapporten som er skrevet.

Helsestasjon for ungdom er stengt i veke 30-33 frå 28. juli til 18. august.

Tidlegstemming opnar torsdag 1.juli.