Besøksreglar omsorgssenter

Opne dører ved omsorgssenter og bufellesskap i Giske kommune, dørene er opne fram til kl 20.00.

Ein treng ikkje lenger gi beskjed til avdelingane før besøk.

Vi oppmodar om at alle registrerar seg ved ankomst.

Besøk skal skje på bebuarrom og ikkje i fellesareal.

Fleire kan vere på besøk samtidig, følg generelle retningslinjer for vaksinerte og uvaksinerte.

Endring kan skje.

Ingen nye smittetilfelle av koronaviruset meldt tirsdag føremiddag, men testing pågår framleis.

Giske kommune tilbyr 8 stipend à kr. 30 000,- årlig til studentar innan sjukepleie eller vernepleie som skal begynne på eller er i 2 studieår eller i fyrste semester 3 studieår. Avtalen gjeld for 1 år i gongen, og stipendet vert utbetalt som eit eingongsbeløp når avtaleperioden er over.

Det er registrert ein ny positiv koronatest i Giske kommune måndag ettermiddag.

Testing er heilt avgjerande i kampen mot korona.

Dei siste dagane har mange frå Giske blitt sett i karantene fordi dei er nærkontakter til personar som er smitta.

Kommunedirektør Marianne Stokkereit Aasen minner alle om at det er veldig viktig å registrere seg ved besøk på institusjonar og omsorgssenter i kommunen.

Det er i helga  bekrefta to nye positive koronaprøver i Giske kommune. Begge er knytt til ungdommar i grunnskulealder.

Det er bekrefta to nye positive koronaprøver i Giske laurdag ettermiddag.

Teststasjonen i Giske hadde fredag ein svært hektisk dag. Totalt vart det tatt 275 testar i løpet av dagen.

Alle Covid-19- testar som er gjort  på Giske omsorgssenter (GOS) dei siste dagane har vore negative. Dette gjeld både brukarar og tilsette.