Aktuelt

Har du ei bedrift som du vil vise fram til moglege arbeidstakarar - eller er du ein student som lengtar heim til Sunnmøre? Kom på Sjekk inn i romjula – jobbmessa som er litt annerleis.

Vedlagt er offentleg søkerliste over dei som har søkt stilling som rådmann i Giske kommune.

Kommunen inviterar til folkemøte om områdeplanen for Sætra og Gjøsund tysdag 16. oktober kl. 18-20 på rådhuset.

Giske eldreråd og Frivillegsentralen inviterar til eldrefest på Nestun 14. oktober kl. 16.00 med underhaldning, brennsnut, kaffi og kaker. Gratis inngang.

Treng du skyss, kontakt Ernst på tlf. 402 21 129.

Frå Statens Vegvesen: "Ellingsøytunnelen blir helt stengt fra fredag 12. oktober kl. 22 til søndag 14. oktober kl. 15.

Kun busser og nødetater i utrykning får kjøre gjennom Ellingsøytunnelen. Det blir kolonnekjøring som vanlig fra kl. 20-22 på fredag før vi stenger tunnelen, og fra kl. 20 på søndag. Fra kl. 15-20 på søndag blir det fri ferdsel.!

Sjå meir her.

Norges vassdrag og energidirektorat (NVE) startar boring for regional kartlegging av fare for store kvikkleireskred i Giske kommune i veke 42.

Fredag førre veke kom fiskeriminister Harald Tom Nesvik til Giske med 91 millionar til Gjøsund hamn.

Giske kommune varslar oppstart av planarbeid og høyring av planprogram for utvikling av Sætra og Gjøsund til nytt senter for handel, næring og service i kommunen.

Statens Vegvesen meldar om nytt køyremønster på Kverve frå 5. september.

" Onsdag 5. september blir vegen mellom Ålesundstunnelene lagt om for å bygge rundkjøring. Da kan du ikke lenger kjøre rett fram mellom tunnelene, men må i stedet kjøre i en «hestesko». Omkjøringen blir skiltet og vil vare fram til den nye rundkjøringen står ferdig i desember.

- Vi ber om at trafikantene senker farten, følger skiltingen og viser hensyn til arbeiderne, oppfordrer prosjektleder Ole Kristian Birkeland."