Ny politisk sekretær

Ingvild Nautvik (34) er tilsett som politisk sekretær. Ho tek over jobben etter Karin Vea Sæther som har hatt denne jobben i meir enn 50 år.

Klikk for stort bileteIngvild Nautvik er tilsett som politisk sekretær.

Nautvik har ein bachelor i Offentleg Administrasjon og leiing ved Universitetet i Oslo, og eit enkeltemne i Arbeidsrett ved juridisk fakultet same stad. For tida held ho på med ein samlingsbasert mastergrad på deltid i offentleg styring ved Høgskolen Innlandet på Lillehammer.

Nautvik har arbeidd ved Heimen Husflid i Oslo sidan 2009 og har dei siste fem åra vore butikkansvarleg og teamleiar. Ho har blant anna hatt ansvar for opplæring, backoffice og systemutvikling.

Nautvik kjem frå Volda, men har budd i Oslo sidan 2008. Ho flyttar tilbake til Sunnmøre med mann og ein son på eit år, og skal ta til i stillinga allereie 1. mars.

Ved nyttår tok Åse Elisabeth Skjærseth, Cecilie Holen og Hilde Røsvik til i nye jobbar i staben i Giske kommune.

No kan du ta influensavaksina

Kommuneoverlege Anne-Line Sommerdalen opplyser at dei har kapasitet til å vaksinere 1000 personar i veka på legekontoret dersom dei får nok tilgang på vaksiner.

Giske kommune har vedteke å opne opp for skjenking av alkohol i samband med matservering.

I samsvar med plan- og bygningslova (pbl) § 12-12, vert det med dette gjort kjent at Giske kommunestyre i møte den 03.12.2020, har eigengodkjent detaljreguleringsplan for Stor-Pe-teigen (Ksak - 081/20) med planID: 2017012.

Ålesund Brannvesen KF er godt i gang med feiing i Giske kommune. Hele kommunen skal feies i 2021. Godøya er allerede ferdig og Giske står for tur. Etter Giske kommer de på besøk til Vigra og Valderøya. Det blir varslet med lapp i postkassen noen dager i forveien.
Denne lappen er det viktig at du fyller ut og henger godt synlig i inngangspartiet den dagen feieren kommer. Hvis det ikke kan feies hos deg denne dagen, må du ta kontakt snarest mulig for ny avtale.
Nummeret finner du på fremsiden av lappen du får i postkassen. Ønsker du mer informasjon angående feiing og tilsyn, fyring eller annen informasjon angående brannsikkerhet, anbefaler vi deg å ta en titt her; https://www.feiermester.org/privat/

Grunnet Covid-19 kan vi dessverre ikke gå inn i hus og leiligheter der det foregår feiing fra feieluke innvendig i hus, men dette vil bli varslet på nytt når restriksjoner blir lettet.

Idrettshallane i kommunen er opne for aktivitet igjen for born og unge under 20 år.

Innskriving av elevar i 1. klasse for skuleåret 2021-22 blir i veke 11. Sjå datoar nedanfor

Vi har fått mange tilbakemeldingar om manglande strøing, og publiserar denne nyheita for å informere om arbeidet vi gjer.

Giske kommune har vedteke å forlenge påbodet om bruk av munnbind på Ålesund Lufthavn, Vigra fram til 9. februar.

Vaksinering av innbyggarane på institusjonar i Giske kommune er godt i gang.