Vinden har løya på Giske bru - Oppdatering kl 15.20

I ettermiddag har Giskebrua vore delvis stengt i perioder.

Kl 15.05 har vinden har løya litt og dreid mot nord, og Giske bru er no open for alle.

Dei ungdomsskuleelevane som ikkje blei henta av foreldre, blir no sendt heim med drosje.

Meldingar til kommunen

Det er viktig å sikre lause gjenstandar og halde oppsyn med båtar i hamnene.

Ved meldingar om problemer i samband med kommunale bygg eller andre installasjonar kontakt Robert Valderhaug på tlf 41 70 19 37.

Dersom det er problem med vatn eller avløp er det muleg å ta kontakt med uteseksjonen i Giske kommune på vakttelefonen: 900 18 425

Lokal forskrift om påbod om bruk av munnbind ved Ålesund lufthavn, Vigra.

Det var aukande smitte i kommunen førre veke. Så langt denne veka ser det ut til at smitten kan ha stabilisert seg, men dette er usikkert.

39 smitta i veke 47.

Giske folkebibliotek er dessverre  stengt i dag mandag 29. november grunna sjukdom.

30 smitta i veke 47

Teikn til aukande koronasmitte i Giske kommune.

Folkehelseinstituttet har oppdatert flytskjema for nyoppstått luftvegssymptomer.

Ni smitta i veke 46

Det er sendt brev til alle personar over 65 år som er folkeregistrert i Giske kommune med informasjon om tredje dose med koronavaksine. Brevet er sendt digitalt til digipost, eboks eller Altinn.